Punat kematian!

Punat-punat tersebut akan melambatkan dan memusnahkan browser anda, tetapi punat tidak akan merobohkan alat elektronik anda.

Terdapat satu jam kecil di bawah...

0

Punat ketinggalan

Menekan butang ini akan menyebabkan pengiraan tak terhingga dilakukan oleh peranti anda. Ini akan menyebabkan semua laman chojeq.com (termasuk yang satu ini) untuk ketinggalan (lag): anda tidak boleh tatal, anda tidak boleh berinteraksi, anda sedang memakan kuasa pengkomputeran. Sekiranya tiada kesan yang dilihat, jangan bimbang! Webpage sekarang telah lumpuh dan anda akan mendapati sukar untuk menutup tab sekarang atau mana-mana tab chojeq.com.
Aw snap

Hasil kemungkinan terbesar

Pemadam putih

Memadamkan laman ini.

Duplikator automatik

Menjana tab baru (pop-up) tanpa henti. Nasib baiknya, pelayar anda telah mempunyai langkah pencegahan (penyekat pop-up). Untuk pengguna Safari , pergi ke Settings - > Safari - > Block Pop-up - > Off. Untuk pengguna Chrome , tekan butang "Always show" biru yang muncul selepas menekan butang merah di sana. PS: Ingat untuk mematikan settings tersebut kemudian.

Reloading...

Muat semula secara automatik halaman ini tanpa henti.

Redirecting...

Redirect secara automatik ke laman yang sama tanpa henti. Perbezaan antara butang 'redirect' dan 'reload' adalah ... anda harus memeriksa kedua-duanya untuk mengetahui. Ps: Reloading adalah lebih cepat, sangat sungguh cepat sekali.

Awas

Menghantar anda dialog dan notis yang tidak terkira pada halaman ini. Satu-satunya cara untuk menghentikan ini adalah untuk menutup tab, kecuali untuk pengguna krom yang boleh "suppress dialogs".

Matikan!

Musnahkan halaman ini, secara kekal dan kukuh.